Karnavalet e Brazilit, gjithmonë spektakël

Kostume shumë ngjyrëshe, kërcime dhe muzikë elektrizuese. Janë ditët kur Brazili është me i gjallë së kurrë. Është koha e karnavaleve. Me veshje rrëzëlluese, pupla e temina, mbretëreshat e karnavaleve po parakalojnë në rrugët e Rios që prej 1 marsit.