“Karta e shanseve”, Gjermania josh shqiptarët, maturantët “dynden” te ambasada

Publikuar më: 6/9/2022, ora 16:40

“Karta e shanseve”, Gjermania josh shqiptarët, maturantët “dynden” te ambasada

Publikuar më: 6/9/2022, ora 16:40

Me të mbaruar gjimnazin, të rinjtë shqiptarë po dynden në dyert e ambasadës gjermane për t’u larguar nga vendi. Por teksa “karta e shanseve” e të shkuarit në Gjermani për të rinjtë e sapo-diplomuar është ndjekja e studimeve universitare, destinacioni i parapëlqyer i shqiptarëve po mendon vetë për pjesën tjetër, ata që i kanë vënë kyçin arsimimit dhe presin për një punë.

“Karta e shanseve”, Gjermania josh shqiptarët, maturantët “dynden” te ambasada

Publikuar më: 6/9/2022, ora 16:40

Me të mbaruar gjimnazin, të rinjtë shqiptarë po dynden në dyert e ambasadës gjermane për t’u larguar nga vendi. Por teksa “karta e shanseve” e të shkuarit në Gjermani për të rinjtë e sapo-diplomuar është ndjekja e studimeve universitare, destinacioni i parapëlqyer i shqiptarëve po mendon vetë për pjesën tjetër, ata që i kanë vënë kyçin arsimimit dhe presin për një punë.