Kartëmonedhat e reja, në treg nga 30 shtatori

Një ditë pasi Banka e Shqipërisë prezantoi serinë e re të kartëmonedhave, dy prej të cilave, ato me prerje 200 dhe 5 000 lekë, do të jenë në duart e publikut nga 30 shtatori. A2 ishte brenda ambienteve të pavionit ku prerjet e reja janë të ekspozuara. Ekspertët e Bankës Qendrore shpjegojnë përmirësimet që ato kanë pësuar në imazh dhe në elementë sigurie, çka e bën të vështirë falsifikimin.