KAS heq gjobën ndaj Veliajt, rrëzon sërish Celibashin

Komisioni i Apelimeve dhe Sanksioneve pranë KQZ-së shfuqizoi gjobat prej 75 mijë lekëshn daj Erion Veliajt.