KAS kundër Celibashit, regjistron PD-në e Alibeajt në zgjedhje, rrëzoi kërkesën e Berishës

Publikuar më: 16/3/2023, ora 19:34

KAS kundër Celibashit, regjistron PD-në e Alibeajt në zgjedhje, rrëzoi kërkesën e Berishës

Publikuar më: 16/3/2023, ora 19:34

Partia Demokratike mund të regjistrohet në vendoret e 14 majit si subjekt zgjedhor, pasi të ketë dorëzuar deklaratën solemne, të firmosur nga nënkryetari. Ky është vendimi që ka marrë pasditen e së enjtes, Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve.

KAS kundër Celibashit, regjistron PD-në e Alibeajt në zgjedhje, rrëzoi kërkesën e Berishës

Publikuar më: 16/3/2023, ora 19:34

Partia Demokratike mund të regjistrohet në vendoret e 14 majit si subjekt zgjedhor, pasi të ketë dorëzuar deklaratën solemne, të firmosur nga nënkryetari. Ky është vendimi që ka marrë pasditen e së enjtes, Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve.