KAS rrëzon “Bashkë Fitojmë”, njeh Lulzim Bashën si kryetar të PD

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:20

KAS rrëzon “Bashkë Fitojmë”, njeh Lulzim Bashën si kryetar të PD

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:20

Komisioni i Ankimeve dhe Sanksioneve vendosi të rrëzojë ankimimin e koalicionit Bashkë Fitojmë të cilët kundërshtonin regjistrimin e Partisë Demokratike me kryetar Lulzim Bashën në zgjedhjet e pjesshme për Bashkinë e Kukësit.

KAS rrëzon “Bashkë Fitojmë”, njeh Lulzim Bashën si kryetar të PD

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:20

Komisioni i Ankimeve dhe Sanksioneve vendosi të rrëzojë ankimimin e koalicionit Bashkë Fitojmë të cilët kundërshtonin regjistrimin e Partisë Demokratike me kryetar Lulzim Bashën në zgjedhjet e pjesshme për Bashkinë e Kukësit.