KAS rrëzon kërkesat e PD dhe Vetëvendosjes për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në Tiranë

Publikuar më: 27/5/2021, ora 13:06

KAS rrëzon kërkesat e PD dhe Vetëvendosjes për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në Tiranë

Publikuar më: 27/5/2021, ora 13:06

Me shumicë votash, 3 pro dhe 2 kundër, anëtarët e Komisionit të Ankesave dhe Sanksioneve vendosën rrëzimin e kërkesës së Partisë Demokratike për pavlefshmëri zgjedhore në qarkun e Tiranës. KAS rrëzoi edhe kërkesën e kandidatit të pavarur Boiken Abazi për pavlefshmëri në Qarkun e Tiranës.

KAS rrëzon kërkesat e PD dhe Vetëvendosjes për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në Tiranë

Publikuar më: 27/5/2021, ora 13:06

Me shumicë votash, 3 pro dhe 2 kundër, anëtarët e Komisionit të Ankesave dhe Sanksioneve vendosën rrëzimin e kërkesës së Partisë Demokratike për pavlefshmëri zgjedhore në qarkun e Tiranës. KAS rrëzoi edhe kërkesën e kandidatit të pavarur Boiken Abazi për pavlefshmëri në Qarkun e Tiranës.