Kasapi: Konflikti në Velipojë vijonte prej dy ditësh, policia duhet ta parandalonte

Gazetari i A2, Jul Kasapi, deklaroi në studion e “Absolut 4” në A2 se për ngjarjen e Velipojës, ku u vranë 4 persona për hapësirën e plazhit, policia ka përgjegjësinë e saj dhe, sipas tij, ministri i Brendshëm nuk mund të thotë se vrasja mes fqinjëve natën nuk parandalohet dot.