Kaso tregon në A2 formulën me të cilën do të dalë në zgjedhje opozita

Sekretari i Partisë Demokratike për çështjet zgjedhore, Ivi Kaso, deklaroi në studion e “Ditari” në A2 se “opozita do të dalë në zgjedhje me një program të vetëm elektoral dhe një ofertë të vetme elektorale”.