Katari gati për Kupën e Botës, ekipet dhe familjarët do të qëndrojnë në hotele luksoze

Publikuar më: 30/9/2022, ora 11:10

Katari gati për Kupën e Botës, ekipet dhe familjarët do të qëndrojnë në hotele luksoze

Publikuar më: 30/9/2022, ora 11:10

E keni menduar ndonjëherë se ku qëndrojnë, ku hanë e ku stërviten, futbollistët, pjesë e kombëtareve, pjesëmarrëse në Kupën e Botës që këtë vit do të mbahet në Katar? Ekipet bashkë me stafet apo pjesëtarë të familjeve, do të vendosen në zona të ndryshme të Dohas, por sigurisht akomodimi është menduar në ndërtesat e hotelet më të famshme të Katarit.

Katari gati për Kupën e Botës, ekipet dhe familjarët do të qëndrojnë në hotele luksoze

Publikuar më: 30/9/2022, ora 11:10

E keni menduar ndonjëherë se ku qëndrojnë, ku hanë e ku stërviten, futbollistët, pjesë e kombëtareve, pjesëmarrëse në Kupën e Botës që këtë vit do të mbahet në Katar? Ekipet bashkë me stafet apo pjesëtarë të familjeve, do të vendosen në zona të ndryshme të Dohas, por sigurisht akomodimi është menduar në ndërtesat e hotelet më të famshme të Katarit.