Katastrofat natyrore dhe shëndeti mendor. Si të kapërcejmë traumën dhe të ecim përpara?

Publikuar më: 26/11/2021, ora 08:42

Katastrofat natyrore dhe shëndeti mendor. Si të kapërcejmë traumën dhe të ecim përpara?

Publikuar më: 26/11/2021, ora 08:42

Tërmeti i 26 nëntorit i dy viteve më parë, ishte një goditje psikologjike për shumë nga ne, që na u desh të përballemi me stresin e shtuar dhe problemet me ankthin. Cila është rruga e duhur për të dalë nga përjetimi i traumës së shaktuar nga këto dukuri dhe si të gjejmë forcën brenda vetes për vazhduar përpara me më tepër energji pozitive? Për këtë do të na vijë në ndihmë psikiatrja Arjana Rreli.

Katastrofat natyrore dhe shëndeti mendor. Si të kapërcejmë traumën dhe të ecim përpara?

Publikuar më: 26/11/2021, ora 08:42

Tërmeti i 26 nëntorit i dy viteve më parë, ishte një goditje psikologjike për shumë nga ne, që na u desh të përballemi me stresin e shtuar dhe problemet me ankthin. Cila është rruga e duhur për të dalë nga përjetimi i traumës së shaktuar nga këto dukuri dhe si të gjejmë forcën brenda vetes për vazhduar përpara me më tepër energji pozitive? Për këtë do të na vijë në ndihmë psikiatrja Arjana Rreli.