“Katastrofë e paprecedentë”, autoritetet në Tonga flasin pas vullkanit dhe cunamit

Publikuar më: 18/1/2022, ora 15:03

“Katastrofë e paprecedentë”, autoritetet në Tonga flasin pas vullkanit dhe cunamit

Publikuar më: 18/1/2022, ora 15:03

Tonga është goditur nga një katastrofë e paprecedentë, thanë autoritetet e ishujve në Paqësor, në deklaratën e parë që kur shpërthimi i një vullkani nënujor shkaktoi një cunami.

“Katastrofë e paprecedentë”, autoritetet në Tonga flasin pas vullkanit dhe cunamit

Publikuar më: 18/1/2022, ora 15:03

Tonga është goditur nga një katastrofë e paprecedentë, thanë autoritetet e ishujve në Paqësor, në deklaratën e parë që kur shpërthimi i një vullkani nënujor shkaktoi një cunami.