Katër klube të Superiores rrezikojnë përjashtimin nga kampionati – A2

Katër klube të Superiores rrezikojnë përjashtimin nga kampionati

Katër klube të Kategorisë Superiore rrezikojnë përjashtimin nga kampionati i sezonit të ardhshëm, pasi nuk kanë plotësuar kriteret financiare, si shlyerja e detyrimeve dhe rregullimi i bilanceve.