“Katrori i pushtetit”, gazetaria në qendër të serialit të ri

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 09:35

“Katrori i pushtetit”, gazetaria në qendër të serialit të ri

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 09:35

“Katrori i Pushtetit” është një serial me 8 episode, prodhim i “Era Film” dhe financuar nga Bashkimi Europian, me regji të Robert Budinës dhe Mateo Cingut. Përmes konflikteve profesionale që ndikojnë direkt në jetët profesionale të gazetareve protagoniste, zbërthehet ora njerëzore e Katrorit të Pushtetit të përbërë prej Medias, Biznesit, Politikës dhe Krimit. Regjisori Robert Budina ishte i ftuar në Dita Jonë për të folur mbi këtë realizim.

“Katrori i pushtetit”, gazetaria në qendër të serialit të ri

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 09:35

“Katrori i Pushtetit” është një serial me 8 episode, prodhim i “Era Film” dhe financuar nga Bashkimi Europian, me regji të Robert Budinës dhe Mateo Cingut. Përmes konflikteve profesionale që ndikojnë direkt në jetët profesionale të gazetareve protagoniste, zbërthehet ora njerëzore e Katrorit të Pushtetit të përbërë prej Medias, Biznesit, Politikës dhe Krimit. Regjisori Robert Budina ishte i ftuar në Dita Jonë për të folur mbi këtë realizim.