KE kërkon hetim: Policia kroate dhe greke dhunoi emigrantët në kufi

Komisioni Europian kërkon hetim mbi sprapsjen e dhunshme të emigrantëve në kufijtë e jashtëm të bllokut. Një investigim i mediave franko-gjermane, tregoi se si qytetarët largoheshin me forcë, nga forcat kroate dhe greke.