Kë mbron më shumë paketa e rezistencës?

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:54

Kë mbron më shumë paketa e rezistencës?

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:54

Detajet e paketës së re e rezistencës sociale dhe masave për ekonominë, të shpjeguara nga producenti për ekonominë në A2 CNN, Angelo Haruni.