Këlliçi: Bashës nuk i intereson të jetë kryeministër, por ta ketë PD monopol. E ka kthyer në bankomat

Publikuar më: 10/1/2022, ora 21:04

Këlliçi: Bashës nuk i intereson të jetë kryeministër, por ta ketë PD monopol. E ka kthyer në bankomat

Publikuar më: 10/1/2022, ora 21:04

Lulzim Bashës nuk i interesojnë votat dhe as të jetë kryeministër, por synimi i tij është të mbajë PD-së monopol të opozitës. Këtë përgjigje dha deputeti demokrat Belind Këlliçi kur u pyet nga analisti Ben Andoni, sesi do të zhvillohet përballja parlamentare ndërkohë që 15 deputetë janë pro Berishës. Në studion e Debatit me Alba Alishanin ai tha se po të llogariten votat e këtyre 15 deputetëve, Basha humbet 150 mijë vota.

Këlliçi: Bashës nuk i intereson të jetë kryeministër, por ta ketë PD monopol. E ka kthyer në bankomat

Publikuar më: 10/1/2022, ora 21:04

Lulzim Bashës nuk i interesojnë votat dhe as të jetë kryeministër, por synimi i tij është të mbajë PD-së monopol të opozitës. Këtë përgjigje dha deputeti demokrat Belind Këlliçi kur u pyet nga analisti Ben Andoni, sesi do të zhvillohet përballja parlamentare ndërkohë që 15 deputetë janë pro Berishës. Në studion e Debatit me Alba Alishanin ai tha se po të llogariten votat e këtyre 15 deputetëve, Basha humbet 150 mijë vota.