Këlliçi: Foltorja ka gabime, por ishte i vetmi instrument për të sjellë ndryshimin

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 10:33

Këlliçi: Foltorja ka gabime, por ishte i vetmi instrument për të sjellë ndryshimin

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 10:33

Deputeti i Partisë Demokratike, Belind Këlliçi është i bindur që Kuvendi Kombëtar i partisë do të mbahet vetëm më 11 dhjetor, dhe jo me datë 18, siç vendosi një ditë më parë kryesia e PD-së. “Jua garantoj që do të ketë vetëm një datë, ajo 11”, tha Këlliçi i ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN. Ai pranoi se Foltorja e mbledhur nga ish-kryetari i PD-së, Sali Berisha ka pasur gabime, por sipas tij ishte e vetmja mënyrë për të sjellë ndryshimin në parti. “Shpesh në Foltore është tejkaluar e drejta e fjalës, ka pasur edhe linçime. Këto janë gabime të Foltores, por ajo ka risjellë mendimin ndryshe në PD dhe është i vetmi instrument për të bërë një ndryshim. Foltorja ka sjellë Kuvendin dhe është Kuvendi që cakton kryetarin, jo Foltorja. Por të tmerruar nga foltorja ka njerëz që e shohin si shantazh atë, por unë e shoh si mundësi”. Këlliçi hodhi poshtë pretendimet se në mbledhjen e kryesisë së PD ka pasur konfrontime fizike, por vetëm tone të larta, siç është normale, sipas tij, në një situatë të tillë.

Këlliçi: Foltorja ka gabime, por ishte i vetmi instrument për të sjellë ndryshimin

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 10:33

Deputeti i Partisë Demokratike, Belind Këlliçi është i bindur që Kuvendi Kombëtar i partisë do të mbahet vetëm më 11 dhjetor, dhe jo me datë 18, siç vendosi një ditë më parë kryesia e PD-së. “Jua garantoj që do të ketë vetëm një datë, ajo 11”, tha Këlliçi i ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN. Ai pranoi se Foltorja e mbledhur nga ish-kryetari i PD-së, Sali Berisha ka pasur gabime, por sipas tij ishte e vetmja mënyrë për të sjellë ndryshimin në parti. “Shpesh në Foltore është tejkaluar e drejta e fjalës, ka pasur edhe linçime. Këto janë gabime të Foltores, por ajo ka risjellë mendimin ndryshe në PD dhe është i vetmi instrument për të bërë një ndryshim. Foltorja ka sjellë Kuvendin dhe është Kuvendi që cakton kryetarin, jo Foltorja. Por të tmerruar nga foltorja ka njerëz që e shohin si shantazh atë, por unë e shoh si mundësi”. Këlliçi hodhi poshtë pretendimet se në mbledhjen e kryesisë së PD ka pasur konfrontime fizike, por vetëm tone të larta, siç është normale, sipas tij, në një situatë të tillë.