Këlliçi: PD e bashkuar, por ka një problem me grupin parlamentar

Publikuar më: 27/6/2022, ora 20:43

Këlliçi: PD e bashkuar, por ka një problem me grupin parlamentar

Publikuar më: 27/6/2022, ora 20:43

Belind Këlliçi, deputet i Partisë Demokratike, i ftuar në studion e “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, deklaroi se kjo parti është e bashkuar aty ku është më shumë e nevojshme, në bazën e saj dhe anëtarësinë e saj, por pranoi edhe “ngërçin” me grupin parlamentar të partisë.

Këlliçi: PD e bashkuar, por ka një problem me grupin parlamentar

Publikuar më: 27/6/2022, ora 20:43

Belind Këlliçi, deputet i Partisë Demokratike, i ftuar në studion e “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, deklaroi se kjo parti është e bashkuar aty ku është më shumë e nevojshme, në bazën e saj dhe anëtarësinë e saj, por pranoi edhe “ngërçin” me grupin parlamentar të partisë.