Këlliçi tregon nëse e penalizoi koalicioni me Metën: Mora vota të majta dhe më shumë se gjithë partitë opozitare

Publikuar më: 24/5/2023, ora 21:14

Këlliçi tregon nëse e penalizoi koalicioni me Metën: Mora vota të majta dhe më shumë se gjithë partitë opozitare

Publikuar më: 24/5/2023, ora 21:14

Në intervistë me Alba Alishanin në A2 CNN pas humbjes së zgjedhjeve lokale, Belind Këlliçi foli dhe në lidhje me pretendimet se një ndër penalizimet e demokratëve gjatë këtij procesi zgjedhor ishte dhe koalicioni me Ilir Metën.

Këlliçi tregon nëse e penalizoi koalicioni me Metën: Mora vota të majta dhe më shumë se gjithë partitë opozitare

Publikuar më: 24/5/2023, ora 21:14

Në intervistë me Alba Alishanin në A2 CNN pas humbjes së zgjedhjeve lokale, Belind Këlliçi foli dhe në lidhje me pretendimet se një ndër penalizimet e demokratëve gjatë këtij procesi zgjedhor ishte dhe koalicioni me Ilir Metën.