“Kemi kundërshtar të fortë, eksperienca ime për të mos humbur kohë”, Bogdani: Tirana është deformuar, duhet transparencë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 14:11

“Kemi kundërshtar të fortë, eksperienca ime për të mos humbur kohë”, Bogdani: Tirana është deformuar, duhet transparencë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 14:11

“Nga primaret ka rivitalizim dhe energji të re, si dhe interes të madh për ndryshimet që do të vijnë më pas si dhe për fushatën e 14 majit, sepse njerëzve i ka dalë prej hundesh mënyra e jetesës në Tiranë”, ky është mendimi i kandidatit për primarët e Tiranës në Partinë Demokratike, Gert Bogdani. Por si i cilëson ai gjashtë rivalët e tjerë demokratë për postin e kryebashkiakut të kryeqytetit, që do të zgjidhet vitin e ardhshëm? “ Normalisht jemi në një garë. Unë kam një eksperiencë në qeverisjen e pushtetit lokal, si rrjedhojë nuk humbim kohë dhe do fillojmë punën nga dita zero. Kemi një kundërshtar të fortë, duhet një përbashkim i të gjithë demokratëve, një rivitalizim i rinisë. E kam edhe këtë avantazh si kreu i Forumit rinor për shtatë vjet. Jam personi që mund të bashkoj demokratët”, thotë Bogdani në A2 CNN.

“Kemi kundërshtar të fortë, eksperienca ime për të mos humbur kohë”, Bogdani: Tirana është deformuar, duhet transparencë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 14:11

“Nga primaret ka rivitalizim dhe energji të re, si dhe interes të madh për ndryshimet që do të vijnë më pas si dhe për fushatën e 14 majit, sepse njerëzve i ka dalë prej hundesh mënyra e jetesës në Tiranë”, ky është mendimi i kandidatit për primarët e Tiranës në Partinë Demokratike, Gert Bogdani. Por si i cilëson ai gjashtë rivalët e tjerë demokratë për postin e kryebashkiakut të kryeqytetit, që do të zgjidhet vitin e ardhshëm? “ Normalisht jemi në një garë. Unë kam një eksperiencë në qeverisjen e pushtetit lokal, si rrjedhojë nuk humbim kohë dhe do fillojmë punën nga dita zero. Kemi një kundërshtar të fortë, duhet një përbashkim i të gjithë demokratëve, një rivitalizim i rinisë. E kam edhe këtë avantazh si kreu i Forumit rinor për shtatë vjet. Jam personi që mund të bashkoj demokratët”, thotë Bogdani në A2 CNN.