“Kemi ngel pa mend!” , fqinjët e gardistit në Allias tregojnë – A2

“Kemi ngel pa mend!” , fqinjët e gardistit në Allias tregojnë

Fqinjët e gardistit që vrau bashkëshorten në periferi të Tiranës tregojnë të shokuar për një çift model, dhe në pikëpamjen e tyre të dashuruar dhe besimtarë të rregullt.
Fqinjët nuk referojnë për grindje dhe thonë se gardisti nuk kishin krijuar kurrë probleme.