“Kemi transmetueshmëri të lartë të virusit”, mjeku Cenko: Spitalet rajonale duhet të hapeshin më parë

Është fakt tashmë që edhe në vendin tonë ka transmetueshmëri të lartë të koronavirusit dhe nuk përjashtohen edhe variantet e reja. Mjeku Fabian Cenko i ftuar në “Dita Jonë” për situatën pandemike në vend tha se duhet të merren masa për të ndërprerë këtë transmetim.