Këngë, volejboll dhe shumë buzëqeshje, Kim Jong Un argëtohet me ushtaret – A2

Këngë, volejboll dhe shumë buzëqeshje, Kim Jong Un argëtohet me ushtaret

Televizioni Shtetëror Koreano-Verior ka ofruar një tjetër video të jashtëzakonshme të liderit Kim Jong Un, i cili argëtohet me pjesëtaret femra të ushtrisë së tij. Video, sipas televizionit shtetëror, është xhiruar në 10 janar, tregon ushtaret të cilat këndojnë plot patos për liderin, ndërsa zhvillojnë edhe një ndeshje volejbolli për nder të tij.