Kequshqyerja te fëmijët, ushqimet e pashëndetshme kanë rritur sëmundshmërinë

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:21

Kequshqyerja te fëmijët, ushqimet e pashëndetshme kanë rritur sëmundshmërinë

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:21

Në Shqipëri, rreth 120 fëmijë paraqiten në konsultorë shëndetësorë mesatarisht çdo ditë. Problematikat e shkaktuara nga kequshqyerja janë arsyeja. Shkuarja dhe qëndrimi në shkollë, vlerësohet si një ndër segmentet kohorë ku më së shumti fëmijët “bien pre” ushqimeve jo të shëndetshme, të konservuara apo “fast food”.

Kequshqyerja te fëmijët, ushqimet e pashëndetshme kanë rritur sëmundshmërinë

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:21

Në Shqipëri, rreth 120 fëmijë paraqiten në konsultorë shëndetësorë mesatarisht çdo ditë. Problematikat e shkaktuara nga kequshqyerja janë arsyeja. Shkuarja dhe qëndrimi në shkollë, vlerësohet si një ndër segmentet kohorë ku më së shumti fëmijët “bien pre” ushqimeve jo të shëndetshme, të konservuara apo “fast food”.