Kërcënim i dyfishtë, SHBA përgatitet për vjeshtën dhe gripin sezonal

Amerikanët janë këshilluar të përveshin mëngët dhe të vaksinohen për gripin.

“Vjeshta dhe dimri i 2020 dhe 2021 do të jenë me shumë mundësi më të vështirët që do të përjetojmë në Shëndetin Publik Amerikan”, tha Robert Redfield, Drejtor i Qendrës Për Kontrollimin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.