“Kërcënimi” në kufi, paramilitarët sllovenë stërvitje kundër emigrantëve – A2

“Kërcënimi” në kufi, paramilitarët sllovenë stërvitje kundër emigrantëve

Me veshje ushtarake dhe të armatosur, paramilitarët sllovenë lëvizin në formacion në pyjet afër me Kroacinë.

Shkarkoni aplikacionin e A2