Kërcënimi nga Omicron, Alimehmeti: Po na ikën fokusi nga Delta, t’i ruhemi këtij varianti

Publikuar më: 6/12/2021, ora 20:48

Kërcënimi nga Omicron, Alimehmeti: Po na ikën fokusi nga Delta, t’i ruhemi këtij varianti

Publikuar më: 6/12/2021, ora 20:48

Për epidemiologun Ilir Alimehmeti, varianti më i rrezikshëm dhe për të cilin duhet të mendojmë aktualisht është Delta dhe jo Omicron.

Kërcënimi nga Omicron, Alimehmeti: Po na ikën fokusi nga Delta, t’i ruhemi këtij varianti

Publikuar më: 6/12/2021, ora 20:48

Për epidemiologun Ilir Alimehmeti, varianti më i rrezikshëm dhe për të cilin duhet të mendojmë aktualisht është Delta dhe jo Omicron.