Kërcënimi për vizat, analistët: Përgjigjja e presidentes Osmani, gjuhë jo diplomatike

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:34

Kërcënimi për vizat, analistët: Përgjigjja e presidentes Osmani, gjuhë jo diplomatike

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:34

Me shume diplomaci dhe maturi kerkon opinioni publik ne Kosove nga drejtuesit e shtetit. Nisur nga gjuha e perdor nga Presidentja Osmani ndaj deklarates se kreut te Elizese, analistet pertej kritikave mbi tonet e perdorura, i meshojne faktit se politika duhet ti lexoje si duhet qendrimet dhe kerkesat e faktorit nderkombetar ndaj Prishtines.

Kërcënimi për vizat, analistët: Përgjigjja e presidentes Osmani, gjuhë jo diplomatike

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:34

Me shume diplomaci dhe maturi kerkon opinioni publik ne Kosove nga drejtuesit e shtetit. Nisur nga gjuha e perdor nga Presidentja Osmani ndaj deklarates se kreut te Elizese, analistet pertej kritikave mbi tonet e perdorura, i meshojne faktit se politika duhet ti lexoje si duhet qendrimet dhe kerkesat e faktorit nderkombetar ndaj Prishtines.