Kërkesa e lartë nga turizmi, bum regjistrimesh të pronave në Booking dhe Airbnb

Publikuar më: 21/5/2022, ora 15:26

Kërkesa e lartë nga turizmi, bum regjistrimesh të pronave në Booking dhe Airbnb

Publikuar më: 21/5/2022, ora 15:26

Tifozët që do të vizitojnë kryeqytetin për finalen e Conference League dhe sezoni i parë turistik pa kufizime në lëvizje që prej nisjes së pandemisë, po nxisin një bum regjistrimesh në platformat online si Booking dhe AirBNB. Kur shumë prej këtyre strukturave të reja akomoduese listohen për herë të parë online, ekspertët tregojnë se situata ka krijuar edhe shtigje për abuzime.

Kërkesa e lartë nga turizmi, bum regjistrimesh të pronave në Booking dhe Airbnb

Publikuar më: 21/5/2022, ora 15:26

Tifozët që do të vizitojnë kryeqytetin për finalen e Conference League dhe sezoni i parë turistik pa kufizime në lëvizje që prej nisjes së pandemisë, po nxisin një bum regjistrimesh në platformat online si Booking dhe AirBNB. Kur shumë prej këtyre strukturave të reja akomoduese listohen për herë të parë online, ekspertët tregojnë se situata ka krijuar edhe shtigje për abuzime.