Kërkesa e Zelenskyt për Shqipërinë: Ndaloni anijet dhe turistët rusë

Publikuar më: 3/5/2022, ora 16:52

Kërkesa e Zelenskyt për Shqipërinë: Ndaloni anijet dhe turistët rusë

Publikuar më: 3/5/2022, ora 16:52