“Kërkesa për dorëheqjen e Bashës, e nxituar”, Vokshi: Ende nuk është vendosur nëse do ulemi në Kuvend

Publikuar më: 11/5/2021, ora 14:20

“Kërkesa për dorëheqjen e Bashës, e nxituar”, Vokshi: Ende nuk është vendosur nëse do ulemi në Kuvend

Publikuar më: 11/5/2021, ora 14:20

Një veprim të nxituar e ka konsideruar deputetja e zgjedhur e Partisë Demokratike Albana Vokshi, kërkesën e “Grupimit për PD” për dorëheqjen e kryetarit demokrat Lulzim Basha, pas humbjes në zgjedhjet e 25 prillit. Sipas saj kjo deklaratë e tyre favorizon kryeministrin Rama dhe nuk ndihmon Partinë Demokratike në këtë moment.

“Kërkesa për dorëheqjen e Bashës, e nxituar”, Vokshi: Ende nuk është vendosur nëse do ulemi në Kuvend

Publikuar më: 11/5/2021, ora 14:20

Një veprim të nxituar e ka konsideruar deputetja e zgjedhur e Partisë Demokratike Albana Vokshi, kërkesën e “Grupimit për PD” për dorëheqjen e kryetarit demokrat Lulzim Basha, pas humbjes në zgjedhjet e 25 prillit. Sipas saj kjo deklaratë e tyre favorizon kryeministrin Rama dhe nuk ndihmon Partinë Demokratike në këtë moment.