“Kërkesa për investime në turizëm”, Topuzi: Ka pak njësi akomoduese, problem edhe infrastruktura rrugore

Publikuar më: 28/1/2022, ora 20:37

“Kërkesa për investime në turizëm”, Topuzi: Ka pak njësi akomoduese, problem edhe infrastruktura rrugore

Publikuar më: 28/1/2022, ora 20:37

Numri i ulët i njësive akomoduese dhe infrastruktura rrugore janë problemet madhore me të cilat përballet sektori i turizmit në vendin tonë. Kreu i shoqatës së Hoteleri-Turizmit Zak Topuzi tha në Business News se kërkohen stimulime në investime dhe përmirësim i infrastrukturës rrugore, që turistët të mos largohen në vende të tjera, pasi mbi 80 % e turistëve në Shqipëri vijnë në rrugë tokësore.

“Kërkesa për investime në turizëm”, Topuzi: Ka pak njësi akomoduese, problem edhe infrastruktura rrugore

Publikuar më: 28/1/2022, ora 20:37

Numri i ulët i njësive akomoduese dhe infrastruktura rrugore janë problemet madhore me të cilat përballet sektori i turizmit në vendin tonë. Kreu i shoqatës së Hoteleri-Turizmit Zak Topuzi tha në Business News se kërkohen stimulime në investime dhe përmirësim i infrastrukturës rrugore, që turistët të mos largohen në vende të tjera, pasi mbi 80 % e turistëve në Shqipëri vijnë në rrugë tokësore.