Kërkesa për miratimin e rezolutës së gjenocidit në Kuvendin shqiptar, Arbërie Nagavci: Shqipëria të jetë zëri ynë

Publikuar më: 9/12/2020, ora 10:30

Kërkesa për miratimin e rezolutës së gjenocidit në Kuvendin shqiptar, Arbërie Nagavci: Shqipëria të jetë zëri ynë

Publikuar më: 9/12/2020, ora 10:30

“Përfaqësuesit e Shqipërisë të jenë zëri ynë, atje ku Kosova nuk mund të flasë, dhe të bëhet kërkesa për miratimin e rezolutës për njohjen e gjenocidit”. Këto kërkesa i kanë bërë përfaqësuesit e politikës kosovare delegacionit shqiptar, të përfaqësuar nga Mimi Kodheli, gjatë vizitës në Kuvendin e Kosovës.

Kërkesa për miratimin e rezolutës së gjenocidit në Kuvendin shqiptar, Arbërie Nagavci: Shqipëria të jetë zëri ynë

Publikuar më: 9/12/2020, ora 10:30

“Përfaqësuesit e Shqipërisë të jenë zëri ynë, atje ku Kosova nuk mund të flasë, dhe të bëhet kërkesa për miratimin e rezolutës për njohjen e gjenocidit”. Këto kërkesa i kanë bërë përfaqësuesit e politikës kosovare delegacionit shqiptar, të përfaqësuar nga Mimi Kodheli, gjatë vizitës në Kuvendin e Kosovës.