Kërkesa për rihapjen e 21 janarit, Felaj: Dy nga të plagosurit nuk u morën në pyetje, ishin të terrorizuar, u larguan nga Shqipëria

Një ditë para 10 vjetorit të “21 janarit” policia bëri një kërkesë për hapjen e hetimeve për këtë çështje. E ftuar në “Absolut 4”, Ermonela Felaj, kryetare e Komisionit të Sigurisë, foli për këtë çështje dhe pse kjo kërkesë erdhi në këtë moment.