Kërkesat e biznesit ndaj politikës, Shalsi: Nuk ka formulë të artë që u jep zgjidhje të gjitha problemeve

Publikuar më: 24/2/2021, ora 21:52

Kërkesat e biznesit ndaj politikës, Shalsi: Nuk ka formulë të artë që u jep zgjidhje të gjitha problemeve

Publikuar më: 24/2/2021, ora 21:52

Deklaratën e kryeministrit Rama që nuk do të ketë as ulje dhe rritje të taksave, sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve Arben Shkodra e shikon si një barrikadë dhe sinjal negativ për biznesin. I ftuar në A2 Business ai tha se qeveria duhet të bëjë një plan rimëkëmbje për të mbyllur gropat e krijuara nga pandemia.

Kërkesat e biznesit ndaj politikës, Shalsi: Nuk ka formulë të artë që u jep zgjidhje të gjitha problemeve

Publikuar më: 24/2/2021, ora 21:52

Deklaratën e kryeministrit Rama që nuk do të ketë as ulje dhe rritje të taksave, sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve Arben Shkodra e shikon si një barrikadë dhe sinjal negativ për biznesin. I ftuar në A2 Business ai tha se qeveria duhet të bëjë një plan rimëkëmbje për të mbyllur gropat e krijuara nga pandemia.