Kërkesë për drejtësi dhe ironi, mbrojtja e Kokës për akuzat mbi inceneratorin e Fierit

Publikuar më: 7/9/2023, ora 10:50

Kërkesë për drejtësi dhe ironi, mbrojtja e Kokës për akuzat mbi inceneratorin e Fierit

Publikuar më: 7/9/2023, ora 10:50

Gazetari Armand Bajrami sjell detaje në Ditarin e orës 09:00.