Kërkimi shkencor dhe reforma e Akademisë së Shkencave

Të ftuar në studiot e A2 CNN, kryetari i grupit të punës për reformimin e Akademisë së Shkencave, ish rektori i Universitetit të Tiranës Shezai Rrokaj, si dhe politikani dhe akademiku Skënder Gjinushi.