Kërkohen zgjedhje të parakohshme, protestë masive në Mal të Zi: Të ruajmë nderin e vendit

Publikuar më: 18/11/2022, ora 12:41

Kërkohen zgjedhje të parakohshme, protestë masive në Mal të Zi: Të ruajmë nderin e vendit

Publikuar më: 18/11/2022, ora 12:41

Mijëra njerëz dolën në rrugët e kryeqytetit të Malit të Zi për të protestuar kundër qeverisë. Kërkesa kryesore e tyre: zgjedhje të parakohshme parlamentare. Demonstruesit, shumica të mbuluar me flamuj të vendit të tyre, u mblodhën përballë ndërtesës së parlamentit në Podgoricë duke kënduar këngë patriotike dhe ndezur flakadanë.

Kërkohen zgjedhje të parakohshme, protestë masive në Mal të Zi: Të ruajmë nderin e vendit

Publikuar më: 18/11/2022, ora 12:41

Mijëra njerëz dolën në rrugët e kryeqytetit të Malit të Zi për të protestuar kundër qeverisë. Kërkesa kryesore e tyre: zgjedhje të parakohshme parlamentare. Demonstruesit, shumica të mbuluar me flamuj të vendit të tyre, u mblodhën përballë ndërtesës së parlamentit në Podgoricë duke kënduar këngë patriotike dhe ndezur flakadanë.