Kërkoi ryshfet, SPAK merr nën hetim gjyqtaren e Elbasanit

Publikuar më: 22/7/2022, ora 13:27

Kërkoi ryshfet, SPAK merr nën hetim gjyqtaren e Elbasanit

Publikuar më: 22/7/2022, ora 13:27

Gjyqtarja e Elbasanit Zamira Vyshka dhe ish-gjyqtari Ilir Pashaj, që aktualisht punonte si avokat, janë marrë të pandehur nga SPAK të akuzuar për korrupsion pasiv dhe aktiv. Ndaj gjyqtares Vyshka, Gjykata e Posaçme ka caktuar masën e sigurisë arrest shtëpie, ndërsa për avokatin arrest me burg. Masat e sigurisë janë ekzekutuar nga policia.

Kërkoi ryshfet, SPAK merr nën hetim gjyqtaren e Elbasanit

Publikuar më: 22/7/2022, ora 13:27

Gjyqtarja e Elbasanit Zamira Vyshka dhe ish-gjyqtari Ilir Pashaj, që aktualisht punonte si avokat, janë marrë të pandehur nga SPAK të akuzuar për korrupsion pasiv dhe aktiv. Ndaj gjyqtares Vyshka, Gjykata e Posaçme ka caktuar masën e sigurisë arrest shtëpie, ndërsa për avokatin arrest me burg. Masat e sigurisë janë ekzekutuar nga policia.