Kërkonin para për skanerin, arrestohen dy mjekë dhe një infermiere

Publikuar më: 23/9/2022, ora 20:01

Kërkonin para për skanerin, arrestohen dy mjekë dhe një infermiere

Publikuar më: 23/9/2022, ora 20:01

Dy mjekë të Spitalit të Traumës në Tiranë dhe një infermiere u arrestuan në flagrancë, për korrupsion. Fillimisht u prangos një mjek reanimator, teksa po i merrte 20 000 lekë të reja një oficeri policie, i cili u paraqit si pacient që kishte nevojë për shërbim mjekësor dhe specifikisht për të kryer procedurën e skanerit.

Kërkonin para për skanerin, arrestohen dy mjekë dhe një infermiere

Publikuar më: 23/9/2022, ora 20:01

Dy mjekë të Spitalit të Traumës në Tiranë dhe një infermiere u arrestuan në flagrancë, për korrupsion. Fillimisht u prangos një mjek reanimator, teksa po i merrte 20 000 lekë të reja një oficeri policie, i cili u paraqit si pacient që kishte nevojë për shërbim mjekësor dhe specifikisht për të kryer procedurën e skanerit.