Këshilla për shëndetin, rreziku i mbingrënies gjatë Vitit të Ri

Viti i Ri vjen bashkë me tavolinat e mëdha të festave dhe një mundësi të mirë për të shtuar disa kile. Por si mund ta shmangim ngrënien e tepërt dhe cilat janë disa nga ushqimet dhe pijet që do bënim mirë t’i shmangnim këtë fundvit? Dietologia Anila Kalleshi dha këshilla e ftuar në Dita Jonë…