Këshilli i Europës anulon misionin vëzhgues në zgjedhjet e 30 qershorit

Këshilli i Europës ka vendosur të anulojë misionin e tij vëzhgues për zgjedhjet e 30 qershorit “për shkak të pasigurisë lidhur me organizimin e tyre dhe rrezikut të mundshëm të vendosjes në zona të ndryshme”.

  • LAJMI I FUNDIT | Jep dorëheqjen kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj
  • LAJMI I FUNDIT | Mediat kosovare: Dorëheqja e kryeministrit Haradinaj, e parevokueshme
  • LAJMI I FUNDIT | Haradinaj njoftoi dorëheqjen pas mbledhjes së qeverisë