Këshilli i Sigurimit, Rama drejton debatin e parë nën presidencën shqiptare

Publikuar më: 2/6/2022, ora 19:37

Këshilli i Sigurimit, Rama drejton debatin e parë nën presidencën shqiptare

Publikuar më: 2/6/2022, ora 19:37

Kryeministri Rama drejtoi personalisht debatin e pare te Këshillit të Sigurimit të OKB-së që prej nisjes së presidencës shqiptare. Rama hapi debatin mbi llogaridhënien ndërkombëtare, të vendosur në rend dite si prioritet nga Shqipëria, ku mes te tjerash përmendi masakrën e Srebrenicës dhe krimet serbe në Kosovë.

Këshilli i Sigurimit, Rama drejton debatin e parë nën presidencën shqiptare

Publikuar më: 2/6/2022, ora 19:37

Kryeministri Rama drejtoi personalisht debatin e pare te Këshillit të Sigurimit të OKB-së që prej nisjes së presidencës shqiptare. Rama hapi debatin mbi llogaridhënien ndërkombëtare, të vendosur në rend dite si prioritet nga Shqipëria, ku mes te tjerash përmendi masakrën e Srebrenicës dhe krimet serbe në Kosovë.