Këshilli i Stabilizim Asociimit në Tiranë, Gjipali zbulon mesazhet kryesore

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:12

Këshilli i Stabilizim Asociimit në Tiranë, Gjipali zbulon mesazhet kryesore

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:12

Drejtori ekzekutiv i Lëvizjes Europiane në Shqipëri, Gledis Gjipali bëri në emisionin Debat një analizë të takimit të parë të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit që u zhvillua ditën e enjte dhe që solli në Tiranë krerët më të lartë të Bashkimit Europian.

Këshilli i Stabilizim Asociimit në Tiranë, Gjipali zbulon mesazhet kryesore

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:12

Drejtori ekzekutiv i Lëvizjes Europiane në Shqipëri, Gledis Gjipali bëri në emisionin Debat një analizë të takimit të parë të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit që u zhvillua ditën e enjte dhe që solli në Tiranë krerët më të lartë të Bashkimit Europian.