Këshilli i Stabilizim-Asociimit në Tiranë, Komisioneri Varhelyi për A2CNN: Ka nxitur agjendën evropiane si kurrë më parë

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:10

Këshilli i Stabilizim-Asociimit në Tiranë, Komisioneri Varhelyi për A2CNN: Ka nxitur agjendën evropiane si kurrë më parë

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:10

Komisioneri për Fqinjësi dhe Zgjerim i Bashkimit Evropian, Oliver Varhelyi, i ftuar në “Intervistë nga Merita Haklaj” në A2CNN ka folur në lidhje me Këshillin e 12-të të Stabilizim – Asociimit që do të mbahet në Tiranë, vetëm pak kohë pas Samitit të liderëve të BE që u zhvillua në 6 dhjetor në kryeqytetin shqiptar.

Këshilli i Stabilizim-Asociimit në Tiranë, Komisioneri Varhelyi për A2CNN: Ka nxitur agjendën evropiane si kurrë më parë

Publikuar më: 16/3/2023, ora 21:10

Komisioneri për Fqinjësi dhe Zgjerim i Bashkimit Evropian, Oliver Varhelyi, i ftuar në “Intervistë nga Merita Haklaj” në A2CNN ka folur në lidhje me Këshillin e 12-të të Stabilizim – Asociimit që do të mbahet në Tiranë, vetëm pak kohë pas Samitit të liderëve të BE që u zhvillua në 6 dhjetor në kryeqytetin shqiptar.