Këshilli i Stabilizim Asociimit, rekomandimet e BE: Kujdes me amnistinë fiskale dhe vizat

Publikuar më: 14/3/2023, ora 18:31

Këshilli i Stabilizim Asociimit, rekomandimet e BE: Kujdes me amnistinë fiskale dhe vizat

Publikuar më: 14/3/2023, ora 18:31

Për herë të parë takimi i nivelit të lartë të Këshillit të Stabilizim Asociimit do të zhvillohet jashtë Brukselit. Më 16 mars në Tiranë do të mbahet mbledhja e 12-të ndërmjet BE dhe Shqipërisë, kur përfaqësuesit i BE Joseph Borrell dhe euokomisioneri Oliver Varherly do të ulen në një tryezë me kryeministrin shqiptar Edi Rama.

Këshilli i Stabilizim Asociimit, rekomandimet e BE: Kujdes me amnistinë fiskale dhe vizat

Publikuar më: 14/3/2023, ora 18:31

Për herë të parë takimi i nivelit të lartë të Këshillit të Stabilizim Asociimit do të zhvillohet jashtë Brukselit. Më 16 mars në Tiranë do të mbahet mbledhja e 12-të ndërmjet BE dhe Shqipërisë, kur përfaqësuesit i BE Joseph Borrell dhe euokomisioneri Oliver Varherly do të ulen në një tryezë me kryeministrin shqiptar Edi Rama.