Këshilli kombëtar i Integrimit, Balla kërkon nga SPAK hetim për 21 janarin, Gërdecin dhe non-gratat

Përditësuar më: 18/5/2022, ora 18:43

Këshilli kombëtar i Integrimit, Balla kërkon nga SPAK hetim për 21 janarin, Gërdecin dhe non-gratat

Përditësuar më: 18/5/2022, ora 18:43

Partia Socialiste vijon me thirrjet ndaj SPAK për të hetuar 21 janarin dhe Gërdecin, edhe gjatë mbledhjes së Këshillit Kombëtar të Integrimit, ku në fokus ishte lufta kundër korrupsionit dhe rekomandimet e Komisionit Europian. Kreu i prokurorisë së Posaçme Arben Kraja nuk nguroi t’i tregonte mazhorancës vijat e kuqe që përcakton ligji.

Këshilli kombëtar i Integrimit, Balla kërkon nga SPAK hetim për 21 janarin, Gërdecin dhe non-gratat

Përditësuar më: 18/5/2022, ora 18:43

Partia Socialiste vijon me thirrjet ndaj SPAK për të hetuar 21 janarin dhe Gërdecin, edhe gjatë mbledhjes së Këshillit Kombëtar të Integrimit, ku në fokus ishte lufta kundër korrupsionit dhe rekomandimet e Komisionit Europian. Kreu i prokurorisë së Posaçme Arben Kraja nuk nguroi t’i tregonte mazhorancës vijat e kuqe që përcakton ligji.