Këshilli Kombëtar i PD, grup auditimi për Lulzim Bashën dhe paratë ruse

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:42

Këshilli Kombëtar i PD, grup auditimi për Lulzim Bashën dhe paratë ruse

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:42

Kryesia e Partisë Demokratike ngriti një grup pune auditimi, i cili do të hetojë ish-kreu e PD-së, Lulzim Basha, lidhur me akuzat ndaj tij për financim gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2017.

Këshilli Kombëtar i PD, grup auditimi për Lulzim Bashën dhe paratë ruse

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:42

Kryesia e Partisë Demokratike ngriti një grup pune auditimi, i cili do të hetojë ish-kreu e PD-së, Lulzim Basha, lidhur me akuzat ndaj tij për financim gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2017.