Këshilli Kombëtar i PD: Qeveri kalimtare – A2

Këshilli Kombëtar i PD: Qeveri kalimtare

Nga mbledhja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, kryetari Lulzim Basha kërkoi angazhimin e çdo strukture me qëllim kthimin e besimit tek PD, si e vetmja mundësi për ndërrimin e pushtetit.

“Një pyetje me të cilën ndeshem ditë për ditë është: Kur do ta rrëzoni Ramën? Si do ta rrëzoni? Jam i bindur që gjithsecili prej jush këtu do që ta rrëzojmë tani dhe kjo mund dhe do të arrihet vetëm në një mënyrë, duke bërë njerëzit për vete”, tha Basha.